t> FlexFonts

Algemene voorwaarden

Bij het downloaden van de lettertypes gaat de gebruiker akkoord met onderstaande voorwaarden.

De lettertypes die gratis worden aangeboden op deze website, zijn allemaal legaal verkregen of zelf gemaakt. De lettertypes zijn een imitatie van beroemde lettertypes die in het dagelijks leven te zien zijn. De gebruiker is zich hiervan bewust.

Het is niet de bedoeling om de auteursrechten van de bestaande logo's te schenden. De intentie van deze website is, om de lettertypes voor niet-commerciële doeleinden beschikbaar te stellen aan iedereen die hiervan gebruik wil maken. Mensen die lettertypes zoeken die wel commercieel gebruikt mogen worden, worden doorverwezen naar websites waar professionele fonts gekocht kunnen worden.

De gebruiker gaat akkoord met de overeenkomst dat de aangeboden lettertypes niet voor commerciële doeleinden gebruikt mogen worden. Uitsluitend persoonlijk gebruik of gebruik in een huiselijke sfeer is toegestaan.

De gebruiker is zich ervan bewust dat het linken naar lettertypes toegestaan is, mits er een link wordt geplaatst naar de lettertype-pagina van FlexFonts waar een voorbeeld wordt getoond van het lettertype. Direct linken naar de lettertypes zelf de downloadpagina is niet toegestaan. Bovendien zijn er technische maatregelen genomen om dit te voorkomen.

Delen

Poll

Welke smaak heeft je voorkeur?

Zoeken